• 1 / 2
 

Mister Mix PAPPA MIA Dogs

Nincs értékelés
 

MISTER MIX PAPPA MIA DOGS

KUTYAELEDEL KÖLYÖKKUTYÁKNAK 12-45 NAPOS KORIG  (liofilizált készítmény)

Hidegen sajtolt takarmány Olaszországból

4 700 Ft-tól
Márka Mister Mix
Kategória SZUPERPRÉMIUM TERMÉKCSALÁD
Kérjük, válasszon változatot
Mister Mix Pappa Mia Dogs (Hmotnost 5 kg) Termékkód 1-0007 Súly: 0,7 kg Raktáron (>5 x) 4 700 Ft
   
Pappa Mia 5 kg Termékkód 1-005 Súly: 5 kg Raktáron (>5 x) 22 300 Ft
   
 

MISTER MIX PAPPA MIA DOGS - KUTYAELEDEL KÖLYÖKKUTYÁKNAK 12-45 NAPOS KORIG

 • Kölyökkutyák táplálására alkalmas 12-45 napos korig
   
 • Magas biológiai értékű tápanyagokkal, kiegyensúlyozott összetétellel az érzékeny kölyök számára is
   
 • Gyors és egyszerű előkészítés
   
 • Regionális nyersanyagok felhasználásával
   
 • Csak állati eredetű fehérjéket tartalmaz
   
 • Magas biológiai értékű, könnyen emészthető
   
 •  Fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag
    
 • Probiotikumokkal és prebiotikumokkal dúsítva
   
 • Omega-3 és omega- 6 zsírsavakat tartalmaz
    
 • Nem terheli a májat és a veséket
   
 • Kiváló ízének köszönhetően, pozitív kapcsolatot teremt az ételekkel
   
 • Ízfokozóktól, mesterséges színezékektől és tartósítószerektől mentes

A MISTER MIX PAPPA MIA DOGS a szopós kutyakölykök első napjaiban a táplálék elfogadásának megkönnyítésére és ösztönzésére szolgáló táp. 

A különleges összetétele a meleg víz hozzáadása és alapos elkeverése után kompakt, folyékony állagú keverék előállítását teszi lehetővé. A magas biológiai értékű tápanyagok kiválasztásának köszönhetően, amelyet úgy válogattak ki, hogy garantált legyen a kiváló emészthetőség és a ízletesség, azonnal pozitív viszony alakítható ki a táppal. Az egyik legérzékenyebb elsődleges tápfázisról van szó, amelynél szükséges a kiegyensúlyozott táplálkozás fenntartása, nincsenek kilengések és már a kezdettől kialakul a megfelelő egyensúly, amikor a kölyökkutya nem érzi felfúvódottnak a gyomrát, az ürüléke kezdettől fogva megfelelő állagú, fizikailag és pszichikailag is harmonikusan fejlődik. Különleges összetétele meleg vízzel való elegyítése után kompakt, folyékony állagú keverék előállítását teszi lehetővé. A magas biológiai értékű tápanyagoknak köszönhetően, amelyeket úgy válogattak ki, hogy garantált legyen a kiváló emészthetőség és az ízletesség, azonnal pozitív viszony alakítható ki a táppal. Az egyik legérzékenyebb, elsődleges táplálkozási fázisról van szó, amelynél fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás fenntartása. Nincsenek kilengések és már a kezdetektől fogva kialakul a kellő egyensúly. Mindezeknek köszönhetően a kölyökkutya nem érzi felfúvódottnak a gyomrát, az ürüléke kezdettől fogva megfelelő állagú, fizikailag és pszichikailag is harmonikusan fejlődik. 

Összetevők: Gabonafélék, puffasztott rizsliszt, 90 %-os biológiai értékű szárított baromfihús (20%), olajok és zsírok. Halak és halkészítmények, tej és tejszármazékok, tojás és tojásalapú termékek.  Karobpor (szentjánoskenyérfa terméséből), szárított mezei katáng, hidrolizált fehérjék szárított sertés bélnyálkahártyából (4,5 %), Frukto-oligoszacharidok (FOS), fokhagyma, ásványi anyagok, Saccharomyces cerevisiae és mannan-oligoszacharid (MOS) élesztősejtfal kivonatok, tengeri hínár.

Analitikai összetétel: Nyersfehérje (28,00%), nyersolajok és zsírok(18,00%), nyersrost (2.30%), nyershamu (8.50 %), kalcium (1,6 %), foszfor (1,10%).

Napi adagolás: A készítmény 50°C hőmérsékletű vízben kell feloldani 1:3 tömegarányban (1 egység liofilizált készítmény 3 egység vízben), és alaposan el kell keverni. Az ideális hőmérséklet elérése után adagolható a 12 naposnál idősebb kölyökkutyának, amikor nem merül fel igény a táplálásra. A 24 órás tájékoztató adagoláshoz a kölyökkutya alom össztömegének 5%-át kell figyelembe venni, és fel kell osztani legalább 4 étkezésre. 

TIPP az elkészítéshez :-)
 A porelegyhez fokozatosan öntsön meleg vizet, és alaposan keverje simára, míg pépes állagúvá nem válik. Az első néhány adagba tehet egy kevés mézet, vagy valamilyen természetes édesítőszert. A kása gyorsan kihűl, ezért közvetlenül az etetés előtt készítse el, majd azonnal tálalja.

Használati útmutató: A termék feloldása minden egyes fogyasztáskor ajánlott. A táplálék befogadásához ügyeljünk arra, hogy a táp ideális hőmérsékletű legyen. Fogyasztását a kölyökkutya 12 napos korától javasoljuk. Azért, hogy a kölyökkutya megismerje a keverék ízét, javasoljuk az orra bekenését az elkevert táppal. A maradékot adagoljuk a szoptatós nőstény kutyának. Ne adjuk a kölyökkutyának, ha az még nem éhes.

Eltartható: Javasolt felhasználási ideje a gyártástól számított 9 hónap. 

Hasonló termékek

   
 • Best in Show 15 kg Kód: 14-01
  Mister Mix BEST IN SHOW MAXI Dogs
  Raktáron (>5 x)

  MISTER MIX BEST IN SHOW ( MAXI CROCK )

  A TÖKÉLETES FORMA ELÉRÉSÉHEZ  (Maxi Crock)

  Hidegen sajtolt takarmány Olaszországból


  4 300 Ft-tól
 • mistermix junior Kód: 12-01
  Mister Mix JUNIOR MINI Dogs
  Raktáron (>5 x)

  MISTER MIX JUNIOR MINI DOGS (MINI CROCK)

  A MINI SZEMCSÉK ALKALMASAK A KISTESTŰ FAJTÁKNAK 

   


  4 800 Ft-tól
 • Mister Mix Junior 15 kg Kód: 1-01
  Mister Mix JUNIOR MAXI Dogs
  Raktáron (>5 x)

  MISTER MIX JUNIOR DOGS ( MAXI CROCK )

  • Az elválasztástól 12 hónapos korig alkalmazható.
    
  • Kiegyensúlyozott összetétel a kölyök optimális fejlődéséhez.
    

  4 800 Ft-tól