Ingyenes próbacsomag

Ha szeretné kockázatmentesen kipróbálni a Mister Mix tápokat, és meggyőződni szuper minőségükről, szívesen segítünk. Csak a szállítási- és utánvét kezelési díjat kell fizetni, a tápmintát ingyen küldjük. A képre kattintva látható a próbacsomagok listája!

összesen 1 termék

Ár

1 Ft2 Ft
112
Snímek obrazovky 2021 05 12 v 22.12.44
1 Ft

Tisztelt Ügyfeleink! Ingyenes próbacsomag rendelése esetén a szállítási költséget a GoPay-en keresztül történő fizetéssel vagy előreutalással meg kell téríteni! Amíg ez nem történik meg, a terméket nem küldjük ki.

Az igényelhető próbacsomagok száma 3. Ha ennél többet rendel, a megrendelésében szereplő első hármat küldjük el Önnek!

Egy személy csak EGY alkalommal vásárolhat! Nem küldünk külön próbacsomagot az ugyanarra a lakcímre bejelentett családtagoknak sem!

Mi is tenyésztők vagyunk, így tudjuk, hogy nem minden kutya fog minden tápot kedvelni. Ezért biztosítjuk annak a lehetőségét, hogy INGYENES, és akár 3 különböző mintát rendelhessen eledeleinkből, így a kutyája kedvére választhat, és nem kell beruháznia egy nagy csomagba. Csak a postaköltséget fizeti, vagy ha nagyobb kiszerelésű terméket rendel meg és próbál ki, díjmenetesen mellécsomagoljuk a termékmintákat.

  • Mindegyik takarmányból legfeljebb 1 darabot rendelhet.
  • Minden minta legalább 160 gramm választott granulátumot tartalmaz.
  • Összesen legfeljebb 3 darab mintát rendelhet. Örömmel adunk tanácsot ezek
    kiválasztáshoz, és rendelkezésére állunk.
  • A takarmányminták ingyenesek, csak postai költséget kell kifizetni.
Kód: 191/MIS
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.