Miért a Mister Mix Dog? Ismerje meg!

Tenyésztők, agility versenyzők és tudatos gazdik kedvence Európa szerte- most már Magyarországon is kapható! A Mister Mix tápok az olaszországi Toszkánában készülnek, kizárólag a legjobb minőségű olasz alapanyagokból.. A granulátumok a NATURAL SYSTEM gyártási folyamattal készülnek, amelynek során minden alapanyagot külön párolunk. A gyártási folyamat teszi lehetővé a korszerű présekkel végzett feldolgozást és a hidegen kockára vágást. A granulátum alacsony, mindössze 60°C hőmérsékleten készül, amikor már nem változik a teljes formula karaktere.  A Mister Mix kutyatáp olyan fontos összetevőket tartalmaz, mint a kondroprotektív, azaz ízületvédő hatóanyagok, probiotikumok és prebiotikumok, omega -3 és omega -6 zsírsavak, tengeri algák, illetve L-karnitin. A Mister Mix Dog kutyatáp nem tartalmaz hozzáadott színezéket és tartósítószert, aminek köszönhetően a táp eltarthatósága a gyártási időtől számított 9 hónap.

A Mister Mix Dog egy hagyományos családi cég, amely már 29 éve gyárt tápokat, és 40 éves zootechnikai tapasztalattal rendelkezik. A négy évtizedes állattenyésztési tapasztalat lehetővé tette a Mister Mix számára, hogy megértse, a legjobb teljesítmény elérése érdekében ki kell választani a legmagasabb biológiai értékkel rendelkező ideális alapanyagokat, mindenekelőtt azokat, amelyek szabályozzák az emésztőrendszert, és erősítik a kutya immunrendszerét.  Azonban az ideális ételek valódi előállítása, amelyeket ma funkcionálisnak kell meghatározni, vagyis tartalmaznak minden olyan anyagot, amely képes a kutya számára fizikai, élettani és karakterisztikai szempontból előnyöket nyújtani, javítani az egészségi állapotot és késleltetni az öregedési folyamatot.

A Mister Mix Dog lemondott a vonzó színekkel és formákkal rendelkező termékmegjelenéről, ehelyett inkább a természetes élelmiszer alapanyagokat részesítette előnyben, amelyek színezékektől és aromáktól mentesek. Filozófiánk abból a feltevésből indul ki, hogy a kutya táplálékának minden alkotóelemét tulajdonságaiknak megfelelően megfelelő és különálló főzéssel kell készíteni. A Mister Mix Dog mindig is alapvető fontosságot tulajdonított a magánszemélyekkel és a kutyaintézményekkel folytatott együttműködésnek, és a modern kommunikációs eszközökön keresztül tartja a kapcsolatot velük a  célzott javaslatok, illetve konkrét táplálási igények kielégítése érdekében.

Ebben a szellemben és a felhalmozott nagy tapasztalatok birtokában kínáljuk termékeinket a kutyák táplálásának szolgálatában.

_mister-mix_dog 30 years-1

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.