Adatkezlési irányelvek

I.ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

  1. Az adatkezelő az Európai Parlament és a Tanács (EU) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679 rendelete (2016. április 27.) 4. cikke 7. pontja értelmében (a továbbiakban „GDPR”) a Mister Mix s.r.o. (statisztikai számjele: 52331784, székhelye: Avarská 4/1070,  841 10 Bratislava, Szlovák Köztársaság, társaság (a továbbiakban „adatkezelő”).

 

  1. A kapcsolattartó adatok a következők:

cím: Avarská 4/1070,  841 10 Bratislava, Szlovák Köztársaság

email: info@mistermix.hu

telefonszám: + 36 70 586 67 57

 

  1. A „személyes adat” az azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható.

 

  1. A webáruházunkban a következő adatok kezelését végezzük: keresztnév, vezetéknév, cím, számlázási cím, telefonszám, e-mail cím, vásárlási előzmények, tevékenységek előzményei.

 

  1. Az adatkezelő nem nevezett meg megbízottat a személyes adatok védelmére.

 

II. A KEZELT SZEMÉLYES ADATOK KATEGÓRIÁI

  1. Adatkezelő az Ön által nyújtott személyes adatok, vagy az Ön megrendelése által átadott személyes adatok kezelését végzi.
  2. Adatkezelő a szerződés teljesítéséhez szükséges azonosító és kapcsolattartási adatok kezelését végzi.

 

III. A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉNEK JOGSZABÁLYI INDOKAI

  1. A személyes adatok kezelésének jogszabályi indokai:
  • az Ön és az adatkezelő között létrejött szerződés teljesítése a GDPR 6. cikke 1. bekezdése b) pontja értelmében,
  • az adatkezelő jogos érdeke a közvetlen marketing célokra (különösen a kereskedelmi közlések és hírlevelek küldése) a GPDR 6. cikke 1. bekezdése f) pontja értelmében.
  • Az Ön hozzájárulása a közvetlen marketing célokra történő adatkezeléshez (különösen a kereskedelmi közlések és hírlevelek küldése) a GDPR 6. cikke 1. bekezdése a) pontja értelmében, hivatkozással az információs társadalom bizonyos szolgáltatásairól szóló 2004. évi 480. törvény 7.§ (2) bekezdésére, hogy nem történt meg a termék vagy a szolgáltatás megrendelése.
  1. A személyes adatok kezelésének célja
  • a megrendelésének ügyintézése és az Ön és az adatkezelő között létrejött szerződéses viszonyból eredő jogok és kötelezettségek teljesítése; a megrendeléskor azokat a személyes adatokat igényeljük, amelyek a megrendelés sikeres kezeléséhez szükségesek (név és cím, telefonszám), a személyes adatok nyújtása szükséges követelmény a szerződés megkötéséhez és teljesítéséhez, a szerződés nem jöhet létre és az adatkezelő részéről nem teljesíthető a személyes adatok nyújtása nélkül,
  • a kereskedelmi üzenetek küldése és a további marketing tevékenységek végrehajtása.
  1. Az adatkezelő részéről nem történik automatikus egyéni döntéshozás a GDPR 22. cikke értelmében.


    IV. A SZEMÉLYES ADATOK MEGŐRZÉSI IDEJE
  1. Adatkezelő a személyes adatokat
  • az Ön és az adatkezelő között létesült szerződéses jogviszonyból eredő jogok és kötelezettségek végrehajtásához és a jelen szerződéses jogviszony igényeinek érvényesítéséig szükséges ideig őrzi (a szerződéses jogviszony megszűnését követő 15 év).
  • a marketing célú adatkezelési hozzájárulás visszavonásáig, legtovább 15 évig, ha a személyes adatokat hozzájárulás alapján kezelik. 
  1. A személyes adatok kezelési idejének letelte után az adatkezelő törli az adatokat.

 

V. A SZEMÉLYES ADATOK ÁTVEVŐJE (AZ ADATKEZELŐ ALVÁLLALKOZÓJA)

  1. A személyes adatok átvevői
  • az áru szállításában résztvevő személyek /szolgáltatók/, szerződés alapján a díjfizetés teljesítésében résztvevők,
  • a webáruház (Shoptet) üzemeltetési szolgáltatásait és a webáruház további üzemeltetési szolgáltatásait biztosító személyek,
  • marketing szolgáltatásokat biztosító személyek.
  1. Az adatkezelő nem szándékozik átadni a személyes adatait harmadik (az EU-n kívüli) országokba vagy nemzetközi szervezetek részére. A személyes adatok átvevői harmadik országban az e-mail / felhőszolgáltatást nyújtó szolgáltatók.

 

VI. A JOGAI

  1. A GDPR-ben meghatározott feltételek mellett
  • jogosult a személyes adataihoz történő hozzáféréshez a GDPR 15. cikke értelmében,
  • jogosult a személyes adatai javításához a GDPR 16. cikke értelmében, esetleg a feldolgozás korlátozásához a GDPR 18. cikke értelmében,
  • jogosult a személyes adatai törlésére a GDPR 17. cikke értelmében,
  • jogosult kifogást emelni a személyes adatai feldolgozása ellen a GDPR 21. cikke értelmében,
  • jogosult a személyes adatai átvitelére a GDPR 20. cikke értelmében,
  • visszavonhatja az adatfeldolgozáshoz adott hozzájárulását írásban vagy elektronikusan az adatkezelő jelen feltételek III. cikkében szereplő e-mail címén vagy levélcímen.
  1. Panaszt nyújthat be a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, ha úgy véli, hogy megsértették a személyes adatvédelmi jogait.

 

VII. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉNEK FELTÉTELEI

  1. Adatkezelő kijelenti, hogy meghozott minden szükséges műszaki és szervezési intézkedést a személyes adatok biztonsága érdekében.
  2. Adatkezelő elfogadta a műszaki intézkedéseket az adattárhelyek és a papíralapú személyes adatok tárolási helyeinek védelme érdekében, különös tekintettel a biztonsági jelszavak, az antivírus programok és a zárak alkalmazásával.
  3. Adatkezelő kijelenti, hogy a személyes adatokhoz csak az általa megbízott személyek férhetnek hozzá.

 

VIII. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

  1. Az internetes megrendelőlapon történő megrendelés elküldésével igazolja, hogy megismerte a személyes adatok védelmének feltételeit, és azokat teljes mértékben elfogadja.
  2. Ezeket a feltételeket az internetes űrlapon történő bejöléssel fogadhatja el. Az internetes megrendelőlapon történő bejelöléssel igazolja, hogy megismerte a személyes adatok védelmének feltételeit, és azokat teljes mértékben elfogadja.
  3. Adatkezelő nem jogosult ezeknek a feltételeknek a módosítására. A személyes adatok védelmének új változatát az internetes honlapján teszi közzé, és egyúttal elküldi a jelen feltételek új változatát az e-mail címére, amelyet az adatkezelővel közölt.

 

A jelen feltételek hatályba lépésének napja 2019. május 25.

Weboldalunk a felhasználói élmény javítása céljából cookie-kat használ. További információ