Mister Mix NEFFRO Dogs 500 gramm

Kód: 200
Nincs értékelés
18 690 Ft
Újra raktáron 2024/10
A tétel elfogyott…

HÚGYÚTI PROBLÉMÁK KEZELÉSÉRE

Hidegen sajtolt takarmány Olaszországból

  • Húgyúti problémák és vesebetegségek esetén, a vizelet magas pH-értékének csökkentésére

Részletes információ

Termék részletes leírása

MISTER MIX NEFRO DOGS - HÚGYÚTI PROBLÉMÁK KEZELÉSÉRE 

  • Húgyúti problémák és vesebetegségek esetén, a vizelet magas pH-értékének csökkentésére

 Jellemzők és használati utasítás: A Mister Mix Nefro Dogs tápkiegészítő összetétele hozzájárul a vizelet pH-szintjének optimalizálásához, valamint a struvit kristályok (húgyúti kövek) feloldásához. Segít a húgyúti- és vesebetegségek kezelésében, emellett a fogyasztása a megelőzést is szolgálja azon kutyáknak számára, amelyek hajlamosak az előbb felsoroltakra. Kiváló ízének köszönhetően, a Mister Mix Nefro Dogs-t a kutyák nagyon kedvelik.

Napi adagolás: az állatorvosi diagnózis, és a pH-érték megállapítása után adagoljon 15 testsúly-kilogrammonként 5 gramm készítményt (indikatív dózis, ha a pH-érték több mint 6,5). Ajánlott a napi adagot kétfelé elosztani. Az állatorvos utasításai szerint az optimális érték eléréséig a dózis megduplázható vagy felére csökkenthető.

 Használat után zárja vissza a csomagolást, hogy a terméket ne érje levegő, és a gyártástól számított 12 hónapon belül használja fel! A mérőpohár űrtartalma 5 gramm.

Összetétel: Maláta (Aspergillus niger felhasználásával történő erjesztés), liofilizált sertésmáj, kálium-citrát, ammónium-klorid (4d8), kalcium-klorid, esszenciális zsírsavak, puffasztott rizs

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 0,70%, Nyersolajok és zsírok0,60%, Nyersrost 20,00%, Nyershamu 24,00%, kalcium3,50%, foszfor0,02%. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.