Hidegen sajtolt granulátum egyedülálló összetétellel

A hidegen sajtolt granulátumok gyártása alacsony, 60°C-os hőmérsékleten történik, aminek köszönhetően fenntartható a felhasznált nyersanyagok maximális biológiai értéke. Szintén fenntartható a kutya fejlődéséhez és egészséges életéhez fontos ásványi anyagok, vitaminok és nyomelemek értéke. A nyers táplálékok (BARF étrend) megbízható alternatívái vagy kiegészítői.

A hidegen sajtolt granulátumok fogyasztása után nem következik be a kutyák gyomrának puffadása,  könnyen emészthetők, amihez a tápjainkban lévő kelát-kötésű anyagok is hozzájárulnak. A Mister Mix Dog tápok gyártása során felhasznált nyersanyagok – zselatinizált és mikronizált rizs, pulyka- és csirkehús, halhús, tojás – alacsony hőmérsékleten, elválasztva készülnek a Natural System gyártási folyamat során. Ez lehetővé teszi a modern présekkel történő feldolgozást, és a hidegen történő kis kockákra vágást. Az alacsony, mindössze 60°C hőmérsékleten készülő granulátum gyártása közben a formula jellemzői nem változnak. Gyártási módjából, illetve a tartósítószer-mentességéből kifolyólag, a Mister Mix Dog tápok minimális fogyaszthatósági ideje 9 hónap.

A legszigorúbb higiéniai és egészségügyi szabványokat betartó gyártási folyamat során alkalmazott berendezések anyaga rozsdamentes acél. Tápjainkat nem tesztelték állatokon!

Válasszon a két alapvető tápunk közül - Szuperprémium granulátum és Tenyésztői termékcsalád.

Kutyája kora és állapota szerint szintén többféle granulátum közül választhat:

Kölyökkutyáknak

Juniorok számára

Aktív kutyáknak

Vemhes és szoptató szukáknak

Allergiás kutyáknak

Ivartalanított kutyák számára

Túlsúlyos kutyáknak

Senioroknak

Felnőtt kutyáknak

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.