HOLISZTIKUS GRANULÁTUM 

A holisztikus tápot úgynevezett komplex tápnak is nevezik, amely alkalmas a kutyája természetes alapú kiegyensúlyozott táplálására.

A holisztikus tápok olyan teljeskörű táplálékot nyújtanak kutyájának, amely az alapvető tápanyagon kívül többletet is tartalmaz. Olyan anyagokról van szó, amelyeknek küldetésük van a kutya táplálásában, de nem tartoznak az alapvető tápanyagok közé. Ezek az anyagok biztosítják az állatok preventív táplálását, és a tápérték komplex kielégítése útján segítik a kutyák nem specifikus védelmi funkcióinak ösztönzését. Alkalmazásukkal csökken a szokásos megbetegedések kockázata, és elnyomnak bizonyos genetikai hibákat és betegségeket.  

A hidegen sajtolt Mister Mix Dog tápokat alacsony, legfeljebb 60°C-os hőmérsékleten sajtolják, aminek köszönhetően megőrzik a belépő nyersanyagok biológiai értékeit.

A tápok alapvető összetétele nagyon egyszerű: rizs, hús, tojás és zöldség. Ezen felül számos fontos összetevő egészíti ki: chondroprotektív szerek, pro- és prebiotikumok, Omega 3, Omega 6, tengeri alga, L-karnitin és egyebek. A táp nem tartalmaz hozzáadott színezéket, ízfokozót és tartósítószert. Ennek köszönhetően 9 hónapig fogyasztható.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.