• 1 / 2
 

Mister Mix SALUTE TOP Dogs 15 kg

 

MISTER MIX SALUTE TOP DOGS 25 KG ( MAXI CROCK )

KÖZEPES ÉS MAGAS ENERGIALADÁSÚ KUTYÁKNAK

HIDEGEN SAJTOLT, 100%-BAN FUNKCIONÁLIS TÁP 

17 490 Ft
   
Termékkód 194
Kategória PRÉMIUM TERMÉKCSALÁD
 

A MISTER MIX SALUTE TOP DOGS tápot a közepes és magas energialeadású felnőtt kutyáknak tervezték. Ideális a különféle sportágakhoz, és a tavaszi, nyári, őszi hónapokban végzett tevékenységekhez. A kiegyensúlyozott proteinbevitelnek és a magas energiaértéknek köszönhetően deális táp, amely nem terheli a veséket és a májat (máriatövis, B-vitamin és metionin található benne), és egyben ideális tápanyagokat tartalmaz a kutyák kiváló formájának megtartásához. 

Összetevők: Előzselésített rizs és gabonamaláta, hús és hússzármazékok (100% baromfihús, 90%-os biológiai értékkel ) olajok és zsírok, zöldség, mezei katáng, fokhagyma, szárított karob, extrudált len,  ásványi anyagok, olajos magvak, Saccaromycies cerevisiae és mannán-oligoszacharid (MOS) élesztősejtfal kivonatok, barnamoszatok.

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 19,00%, nyersolajok és zsírok 15,00%, nyersrost  2,90%, nyershamu  6,10%; kalcium (1,25%), foszfor (0,95%).

Napi adagolás: Testsúly-kilogrammonként 10-15 gramm (ha a terméket télen használja, növelje az adagot). Mindig legyen a kutya előtt friss ivóvíz. 

Eltartható: Javasolt felhasználási ideje a gyártástól számított 9 hónap.

 
Weboldalunk a felhasználói élmény javítása céljából cookie-kat használ. További információ