• 1 / 2
 

Mister Mix BENESSERE Dogs 15 kg

 

MISTER MIX BENESSERE DOGS 15 KG ( MAXI CROCK )

KÖZEPES ENERGIALEADÁSÚ FELNŐTT KUTYÁKNAK A NYÁRI IDŐSZAKBAN

HIDEGEN SAJTOLT, 100%-BAN FUNKCIONÁLIS TÁP

15 620 Ft
   
Termékkód 188
Kategória PRÉMIUM TERMÉKCSALÁD
 

A MISTER MIX BENESSERE DOGS tápot kiegyensúlyozott étrendként tervezték, amely ideális a közepes energialeadású felnőtt kutyák számára. A biológiailag magas értékű fehérjebevitelnek, a megfelelően feldolgozott és könnyen emészthető szénhidrátok magas aránynak köszönhetően, kiegészítve a kiegyensúlyozott zsírbevitellel, az ásványi anyagok, vitaminok, prebiotikumok, probiotikumok és élelmi rostok megfelelő beépítésével, hozzájárul ahhoz, hogy a kutyák szervezete nincs leterhelve, és a táp a jóllakottság érzését kelti.

A felsoroltak miatt a termék a legmegfelelőbb a kutyájának. Fogyasztása után az állat nyugodt, elégedett, és magas kort él meg jó formában.

Összetétel: Gabonafélék – (külön-külön előzselésített, amelyből maláta 0,5%), hús és hússzármazékok (100%-ban baromfifarmról származó szárított baromfihús (90% biológiai értékű), olajok és zsírok, zöldség, mezei katáng, frukto-oligoszacharidok (FOS, fokhagyma), szentjánoskenyér kivonat (pirított), ásványi anyagok, magvak (csak előzselésített lenmag),  élesztők Saccharomyces cerevisiae, és mannán-oligoszacharid (MOS) élesztősejtfal-kivonatok.

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 18.00 %, Nyersolajok és zsírok 12 %, Nyersrost  2,80 %, Nyershamu  5,90 %, kalcium (1,15%), foszfor (0,85%).

Napi adagolás: Testsúly kilogrammonként 10-15 gramm napi egy vagy két adagban. A legalacsonyabb adagot a legmelegebb időszakban és a legsúlyosabb kutyáknak szükséges adagolni. Mindig legyen a kutya előtt friss ivóvíz.

Eltartható: Javasolt felhasználási ideje a gyártástól számított 9 hónap.

 
Weboldalunk a felhasználói élmény javítása céljából cookie-kat használ. További információ