PRÉMIUM TERMÉKCSALÁD

A kutyatápok iránti rendkívüli lelkesedésünk és odaadásunk, a szívből jövő elkötelezettségünk és a 40 éves tapasztalatunk vezetett a funkcionális tápok megalkotásához, ami jellegét tekintve tökéletesen illeszkedik a „mediterrán életvitelhez”.A SUPER PREMIUM TERMÉKCSALÁD a legjobbat nyújtja a kutyáknak, a legkiválóbb minőségű alapanyagokkal, étrend-kiegészítőkkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagítva. Megalkotásának célja, hogy megőrizze az Ön kutyája egészségét és kiváló erőnlétét. Tartósítószer- és adalékmentes eledeleink egyedülálló módon, hidegen sajtolással kerülnek előállításra, így tápértékük jóval magasabb, mint a főzéssel készített társaiké. Különlegességük, hogy a vitaminokon és ásványi anyagokon kívül pre- és probiotikumokat, omega-3 és omega-6 zsírsavakat, barnamoszatot és algaféléket tartalmaznak, illetve olyan egészségvédő hatású zöldségeket, mint a fokhagyma és a szárított karob. A tápokban lévő csirke- és pulykahús biofarmon nevelkedett baromfikból származik, ugyanez igaz a tojásra is. A tengeri halaknak köszönhetően, termékeink bővelkednek esszenciális zsírsavakban, amelyek jótékony hatással vannak a szív-és érrendszerre, immunstimulálók, és szerepük van az idegrendszer egészséges működésében.

Rendkívül gondosan válogatott, a legmagasabb biológiai értékeket képviselő tápanyagról van szó: csirkehús, tengeri hal, dehidratált tojás és hidrolizált sertésfehérje, mikronizált és zselésített rizs, diétás élelmi rostok találhatók benne. Ez az összetétel teltségérzetet okoz, amitől a kutyák kényelmesen és nyugodtan érzik magukat, vidámak és mindig tökéletesen együttműködőek.

A sokszínű választékunkból nálunk mindenki megtalálja az igényének megfelelő terméket. A fejlődésben lévő kölyökkutyáktól a morfológiai és karakteres fejlődési életszakaszban lévő kiskutyákon át, a versenyekkel és kiállításokkal elfoglalt sportfajoktól egészen a jó öreg társig, amely a gazdájával számos kalandot megélt, és temérdek örömet és szeretet nyújt neki egész nap. Ideális kutyatápok széleskörű választéka minden életszakaszra és életstílushoz.

 
15620 Ft
17490 Ft11562017490

Oldal 1/ 1 - összesen 2 bejegyzés

   
 • Snímek obrazovky 2020 07 05 v 12.51.15 Kód: 188
  Mister Mix BENESSERE Dogs 15 kg

  MISTER MIX BENESSERE DOGS 15 KG ( MAXI CROCK )

  KÖZEPES ENERGIALEADÁSÚ FELNŐTT KUTYÁKNAK A NYÁRI IDŐSZAKBAN

  HIDEGEN SAJTOLT, 100%-BAN FUNKCIONÁLIS TÁP


  15 620 Ft
     
 • Snímek obrazovky 2020 07 05 v 12.54.48 Kód: 194
  Mister Mix SALUTE TOP Dogs 15 kg

  MISTER MIX SALUTE TOP DOGS 25 KG ( MAXI CROCK )

  KÖZEPES ÉS MAGAS ENERGIALADÁSÚ KUTYÁKNAK

  HIDEGEN SAJTOLT, 100%-BAN FUNKCIONÁLIS TÁP 


  17 490 Ft
     

Oldal 1/ 1 - összesen 2 bejegyzés

Weboldalunk a felhasználói élmény javítása céljából cookie-kat használ. További információ